Over ons

Profengco is een adviesbureau dat vakbekwaam, zelfbewust en met aandacht voor omgeving samenwerkt met belanghebbenden aan industriële automatiseringsprojecten. Wij zijn specialisten op het gebied van Projectmanagement, Technische Consultancy en Kwalificatie & Validatie.

We hebben kennis en ervaring
Wij hebben jarenlange ervaring met het initiëren en aansturen van multidisciplinaire automatiserings- en validatieprojecten in de Voedings-, Zuivel- en Farmaceutische industrie. Onze kennis omvat verschillende domeinen zoals Procestechniek, Besturingstechniek, Elektrotechniek, Energietechniek en Machinebouw.

Onze kracht ligt in het motiveren en stimuleren
Dit realiseren wij vanuit een betrokken houding. In een vroeg stadium betrekken wij u, teamleden en belanghebbenden bij het project. Samen met betrokkenen worden de scope, het doel, de voorwaarden en de eisen bepaald. Dit biedt duidelijkheid aan belanghebbenden en geeft richting aan teamleden in het behalen van waardevolle projectresultaten.

Toepassen van methoden
Met het gebruik van methoden maken wij de projectstructuur en activiteiten inzichtelijk welke van invloed zijn op uw projectdoelen, zodat u op voorhand kunt bijsturen op de kwaliteit en inhoud van uw project. Daarnaast bevorderen wij het leervermogen door evaluatie en het geven van feedback. Het resultaat is dat uw projecten beter wordt opgestart, beheerst en opgeleverd.